Rune Grønkjærs Blog
Abonnér på mit feed

Rune Grønkjær

Tea Commerce Master product

Denne blogpost vil forklare hvordan basisprodukter, de såkaldte Master produkter, fungerer i Tea Commerce.
Kategorier: e-commerce, sprog, sprogversionering, Tea Commerce, umbraco, xslt | Kommentarer lukket til Tea Commerce Master product

Tea Commerce serverside validation

Tea Commerce handler om fedt design og fede JavaScripts. Af den årsag er det let at glemme behovet for serversidevalidering af kundens data. For at kunne gennemføre en ordre skal en bruger gerne have lagt noget i sin kurv, men han skal muligvis også have indtastet nogle bestemte data om sig selv eller den pågældende ordre. I de fleste tilfælde er det rigeligt med almindelig javascript validering, men JavaScript validering kan snydes. Hvis det er vigtigt med korrekte data skal der serverside validering til.
Kategorier: .NET, e-commerce, Tea Commerce, umbraco, xslt | Kommentarer lukket til Tea Commerce serverside validation

Google Analytics e-commerce

Har du helt styr på hvem de kunder, som køber noget på dit site er? Og har du samtidig et overblik over hvad og hvor meget de køber? For at vide det, har du behov for at vide hvordan dine kunder færdes på dit website. Google analytics giver, som standard masser af muligheder for at undersøge dine brugeres adfærd, men med et par tilføjelser til analytics og til din webshop, kan du få endnu mere viden.
Kategorier: Analytics, e-commerce, Tea Commerce, umbraco, xslt | Kommentarer lukket til Google Analytics e-commerce

Tea Commerce sprog, lande og valuta

Lande, valuta og sprog har en meget central funktion i Tea Commerce og af den årsag er det også vigtigt at forstå hvordan de fungerer. Jeg vil derfor liste de vigtigste ting der er at vide omkring dem.
Kategorier: Tea Commerce | 1 kommentar

Opgradering til Tea Commerce 1.4

UNDSKYLD! Nu gør vi det ikke igen! Vi har en gang for alle, efter opfordring fra jer herlige mennesker i Umbraco Community, refactored JavaScript API’et. Det vi har gjort nu er at indføre et settings objekt, som kan udvides i det uendelige. Først skal du installere Tea Commerce igen Start med at hente Tea Commerce […]
Kategorier: Blog post | Kommentarer lukket til Opgradering til Tea Commerce 1.4

Opgradering til Tea Commerce 1.3

Denne blogpost beskriver hvordan du kan opdatere din Tea Commerce webshop fra en pre v1.3 Tea Commerce til en v1.3+.
Opgradering af din Tea Commerce løsning til 1.3 betyder at du sikkert skal have rettet lidt i dit JavaScript. Som du kan læse i Tea Commerce revision history, er der blevet lavet nogle breaking changes i core JavaScript filen. Gå dog ikke i panik… Det lader sig let løse.
Kategorier: ajax, e-commerce, Javascript, sprog, sprogversionering, Tea Commerce, umbraco, xslt | Kommentarer lukket til Opgradering til Tea Commerce 1.3

Tea Commerce Umbraco Razor

Tea Commerce stiller et API til rådighed for dine Razor scripts. Metoderne giver i bund og grund samme funktionalitet til rådighed, som du får i XSLT extension API’et. I denne blog post får du en liste med metoderne og deres signatur.
Kategorier: .NET, e-commerce, Razor, Tea Commerce, umbraco | Kommentarer lukket til Tea Commerce Umbraco Razor

Hvordan man laver en licens webshop

Flere og flere i Umbraco communitiet efterspørger en billig måde at sælge license (Mange mindre eller mellemstore udviklere har nogle produkter de ønsker at sælge. Måske sælger de dem allerede, men alt foregår manuelt og der mistes måske nogle kunder, som syntes det er for besværligt, eller som bare ikke kender til produktet. Løsningen er i mange tilfælde at sælge sine produkter i en webshop. Problemet er bare at de ofte er for dyre, for besværlige eller bare ikke lever op til kravene.)

Jeg har i samarbejde med Anders Burla Johansen udviklet en udvidelse til Tea Commerce, som gør det nemmere end nemt at få sin egen licens webshop op at køre. Her på siden kan du finde alt hvad du skal gøre for at få din egen licens webshop med Tea Commerce og Umbraco.
Kategorier: .NET, e-commerce, Tea Commerce, umbraco | Kommentarer lukket til Hvordan man laver en licens webshop

Nyt website til Jensen’s Foods

For ganske nylig lagde vi Jensen’s Foods nye website online. Firmaet med hjemsted i Struer har fra starten haft dejligt store ambitioner med det nye site og har samtidig haft viljen til at lægge ressourcerne i det. Det har derfor været et rigtigt spændende site at sætte op. Ud over et godt samarbejde med Jensen’s Foods, har det været en fornøjelse, at arbejde med Happy Advertising, som har stået for designet af opgaven.
Kategorier: Image Viewer, umbraco | Kommentarer lukket til Nyt website til Jensen’s Foods

Tea Commerce dynamisk moms

Skal man sælge varer i flere lande kan man få behov for at have en flexibel momsopsætning. Under opsætning af vores egen Tea Commerce webshop til salg af Tea Commerce licenser har jeg udviklet en stump kode, som netop ændrer på momsen efter nogle bestemte kriterier
Kategorier: .NET, e-commerce, Tea Commerce, umbraco | Kommentarer lukket til Tea Commerce dynamisk moms
English version